Huis te koop

319000€

3 slaapkamers 172 vierkante meters

Immoweb code : 11230522
Immoweb code : 11230522

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
172 vierkante meters bewoonbare ruimte
766 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woonhuis op een aangenaam perceel in Adegem.

In een rustige zijstraat van de verbindingsweg tussen Eeklo en Ursel met vlotte aansluiting richting Maldegem, treffen we deze open bebouwing aan. De degelijke gelijkvloerswoning werd gebouwd in 1969 op een aardig perceel van 766 m².
De eigendom wordt getypeerd door zeer grote leefruimtes, heel wat parkeermogelijkheden zowel binnen als buiten en voldoende buitenruimte die tevens ook onderhoudbaar is.

We betreden de woning van 172 m² via de inkomhal die vervolgens uitgeeft op de riante leefruimte die over zeer veel natuurlijk lichtinval beschikt. Aansluitend vinden we de keuken die opnieuw erg omvangrijk is én waar we ook een praktische berging bij terugvinden. Daaropvolgend treffen we nog eens een functionele wasruimte/technische ruimte met buitendeur. Maar liefst drie volwaardige slaapkamers waarvan één slaapkamer die nog over een aansluitende ruimte/kamer beschikt die kan aangewend worden als bureau, dressing, vierde slaapkamer. De centraal gelegen badkamer betreft een lavabo, ligbad en toilet. Bijkomende ruimte kunnen we vinden op de open zolder.

In de zuidwest gerichte tuin is het aangenaam vertoeven. Bovendien is er nog een bijgebouw van +/- 40 m² waarin zich de garage en tuinberging bevindt.

Maak jij van deze mooie eigendom jouw nieuwe thuis?
Neem vrijblijvend contact op met Louis van Immo Francois voor meer informatie of een bezoek.

Troeven
*Aangenaam perceel
*Zonnige tuin
*Apart bijgebouw met garage en berging
*Riante leefruimtes


1) Stedenbouwkundige bestem…

Neem contact op