Huis te koop

479000€

3 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 11277217
Immoweb code : 11277217

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
764 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Charmante, energiezuinige HOB met een prachtige tuin en idea

Charmante, energiezuinige HOB met een prachtige tuin en ideale ligging!

Deze aantrekkelijke woning is rustig gelegen op een perceel van 7a64ca en bevindt zich in een uiterst kindvriendelijke buurt. De nabijheid van het openbaar vervoer, zoals de stations van Denderleeuw en Liedekerke, diverse winkels, de gemakkelijke toegang tot de E40 (op slechts 1 km afstand), en verschillende scholen maken dit een zeer gewilde locatie.

Recentelijk gerenoveerd, met een volledige vernieuwing van het gelijkvloers in 2017, inclusief vernieuwde leidingen, vloeren, volledig uitgeruste keuken, sanitair en de badkamer op de eerste verdieping. In 2019 zijn een nieuwe gascondensatieketel en pellet-kachel geïnstalleerd, waardoor de woning zeer energiezuinig is met een indrukwekkende EPC B-score.

Deze woning baadt in het licht en bestaat op het gelijkvloers uit een ruime inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet, een prachtige leefruimte verbonden met een volledig uitgeruste open keuken. Via deze ruimte heeft u directe toegang tot het zuidoost georiënteerde terras en de tuin, waar u kunt genieten van rust, natuur en een open zicht.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Handige ingemaakte kasten in de hal bieden extra opbergruimte. Bovendien is er een zeer ruime zolder die mogelijkheden biedt om extra kamers te creëren.

De woning beschikt over een garage en parkeerplaatsen voor de deur, dubbele beglazing in PVC

Neem contact op