Huis te koop

290000€

3 slaapkamers 208 vierkante meters

Immoweb code : 11345185
Immoweb code : 11345185

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
208 vierkante meters bewoonbare ruimte
300 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime casco woning te koop in Alveringem op een rustige loc…

In het pittoreske Beveren-aan-de-Ijzer (deelgemeente Alveringem), op een boogscheut van de kust en kleinhandel, centraal gelegen in de driehoek Veurne - Ieper - Diksmuide, treft u deze ruime casco woning aan op een perceel 300 m².

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkom met apart gastentoilet, ruime zitplaats met aansluitend een bureauruimte die ook gebruikt kan worden als slaapkamer op het gelijkvloers. Vervolgens is er de lichtrijke open keuken van 37 m², de wasplaats met achterdeur, een berging, een badkamer op het gelijkvloers en een garage.

Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers terug waar er telkens plaats is voor een dubbelbed, grote kast en een bureau. Verder vinden we ook nog de badkamer die voorzien kan worden van inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo. Op het gelijkvloers is er ook een apart toilet. Via de vast trap komen we bij de grote zolder waar er nog een polyvalente ruimte is voorzien.

Buiten is er nog de tuin waarin je kan genieten van de rust die Beveren aan de Ijzer te bieden heeft.
Rondom de woning zijn er verschillende wandel- en fietsroutes waar er genoten kan worden van prachtige open velden.

Technisch wordt deze woning voorzien van hoogrendementsbeglazing, ventilatiesysteem D, regenwaterput van 10.000L en vloerverwarming op aardgas.

Deze woning wordt casco verkocht; vloeren, badkamer en keuken zijn nog naar eigen smaak af te werken. De woning wordt wel al voorzien van een dekvloer (chape) en wordt al gepleisterd…

Neem contact op