Huis te koop

Richtprijs 299000€

4 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 11213953
Immoweb code : 11213953

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
380 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmant huis volledig gerenoveerd met magazijn

Ontdek dit charmante huis van 205 m², volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen. Dit huis met 3 verdiepingen is ideaal gelegen, vlak bij de Place d'Amay en alle voorzieningen, en biedt een royale, goed ingerichte ruimte.
In de kelder vind je drie ruime, volledig betegelde kelders met verschillende gebruiksmogelijkheden. Bij binnenkomst vind je op de begane grond een uitnodigende hal met een apart toilet, een uitstekend uitgeruste keuken van 25 m² en een lichte woonkamer van 32 m².
Boven leidt een nachthal naar een ruime badkamer, een apart toilet en twee aantrekkelijke slaapkamers van 16 m², waarvan één met een loggia. De tweede verdieping heeft een grote nachthal van 10 m² dieleidt naar een slaapkamer van 20 m² en een slaapkamer van 15 m².
Buiten biedt een terras van 31 m² een aangename ruimte die leidt naar een multifunctioneel magazijn van 50 m², dat tal van mogelijkheden biedt. Deze opslagruimte geeft toegang tot een tuin van ongeveer 130 m², wat bijdraagt aan de charme en bruikbaarheid van dit huis.
Technische informatie: PEB D, PVC ramen met dubbele beglazing (2017), centrale verwarming op gas, veiligheidsdeur, elektrische rolluiken, fotovoltaïsche panelen, elektriciteit volgens de voorschriften, gemotoriseerde garagedeur.
Bieden vanaf €299.000. Informatie wordt alleen ter informatie gegeven en is niet contractueel. Deze advertentie vormt geen aanbod.

Neem contact op