Huis te koop

790000€

6 slaapkamers 261 vierkante meters

Immoweb code : 10943377
Immoweb code : 10943377

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
261 vierkante meters bewoonbare ruimte
1550 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtig huis in Deidenberg - Ideaal voor families, investee

Welkom in je nieuwe woning in Deidenberg, gemeente Amel! Deze vrijstaande woning, gebouwd in 2008, is in uitstekende staat en biedt eersteklas wooncomfort. Het hele gebouw omvat een royale woonoppervlakte van 261m². Naast de hoofdwoning is er in 2020 een hoogwaardige vakantiewoning bijgebouwd. Dit kan zowel worden gebruikt als een aparte huurwoning als in combinatie voor harmonieus samenwonen met meerdere generaties.
Hoogtepunten van het pand:
* Gebouwd in 2008, uitstekende staat
* Extra vakantieappartement (2020) voor verschillende doeleinden
* Totale woonoppervlakte van 188m² (hoofdgebouw) + 73m² (bijgebouw)
* Bijgebouw met extra ruimte voor flexibel gebruik
* Ruime, beschutte tuin
* Elegan te raamgevel naar de tuin
Deze woning biedt een perfecte symbiose van modern wooncomfort en de mogelijkheid om individuele woonconcepten te realiseren. De uitstekende staat van onderhoud en de hoogwaardige inrichting maken het huis bijzonder aantrekkelijk voor gezinnen, freelancers of iedereen die de voordelen van hoogwaardig wonen weet te waarderen.
De ruime tuin, die van buitenaf niet te zien is, nodigt uit tot ontspannende uren in de buitenlucht. De elegante vensterpui naar de tuin creëert een lichtdoorstroomde sfeer en verleent de woonruimte een bijzondere elegantie.
Of je nu de vakantiewoning wilt verhuren, een kantoor aan huis wilt opzetten of het huis wilt gebruiken voor intergenerationeel wonen - de veelzijdige

Neem contact op