Huis te koop

359000€

3 slaapkamers 123 vierkante meters

Immoweb code : 11350010
Immoweb code : 11350010

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
123 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Huis

Welkom in deze prachtige gezinswoning van 123m², ideaal gelegen aan de Rue des Loups in Anderlecht. Deze ruime woning biedt de perfecte omgeving voor het gezinsleven, met drie goed ingerichte slaapkamers verdeeld over twee aparte verdiepingen.

Prachtige gezinswoning te koop in Anderlecht, Quartier La Roue

Welkom in deze prachtige gezinswoning van 123m², ideaal gelegen aan de Rue des Loups in Anderlecht. Deze ruime woning biedt de perfecte omgeving voor het gezinsleven, met drie goed ingerichte slaapkamers verdeeld over twee verschillende niveaus.

Op de eerste verdieping ontdekt u twee gastvrije slaapkamers: een eerste slaapkamer van 10m², perfect als kinderkamer of studeerkamer, en een tweede slaapkamer van 13m² die royale ruimte biedt voor uw comfort.

Op de tweede verdieping wacht een lichte derde slaapkamer van 14m² op je, met praktische toegang tot een zolderruimte die ideaal is voor extra opslag.

Het huis beschikt ook over een moderne, lichte badkamer, slim geplaatst dicht bij de ouderslaapkamer voor optimale toegankelijkheid.

Op de begane grond geniet je van een gezellige woonkamer van 16m², ideaal om te ontspannen met het gezin of om gasten te ontvangen. De volledig uitgeruste keuken, met directe toegang tot een charmant terras van 15m² en een weelderige tuin van 40m², biedt een ideale buitenruimte voor zomerse barbecues en vrijetijdsactiviteiten in de buitenlucht.

Dit huis ligt in de gewilde wijk La Roue en geniet va

Neem contact op