Huis te koop

Richtprijs 155000€

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 11322402
Immoweb code : 11322402

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
750 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren hoeve op droomlocatie

www.routeprovinciale119.be

Bieden vanaf 155.000 euro*

OPGELET!! De hoogspanningslijn VERDWIJNT BINNENKORT ONDERGRONDS. Meer info en plan ondergronds tracé verkrijgbaar op aanvraag!!
Leven als God in Frankrijk... of beter, in Wallonië, meer bepaald Mont-de-l'Enclus, op slechts 7 minuutjes rijden van het bekende Kluisbos én de taalgrens. Het fenomenale uitzicht die je hier in de schoot geworpen krijgt, is gewoonweg een puur genot, en daar kan jij elke dag van genieten!

Via een goed verborgen niet verhard weggetje kom je op deze idyllische locatie uit waar je alleen kan genieten van een fantastisch uitzicht en dit in de tuin van 750 m². De woning, die op het verste punt ligt, is te renoveren, maar bevat wel een pak karakter en authentieke elementen. Als je binnenkomt, valt onmiddellijk de robuuste balken en de machtige schouw op, alwaar de inscriptie "1866" in de schouwbalk de nostalgie tot leven wekt. Achter deze ruimte, kom je in de eetplaats en daarachter in de zithoek, met zijn fraaie open haard! Alles voorzien van mooie houten plafondstructuren en -balken. Achteraan zijn diverse ruimtes om bijvoorbeeld de keuken te localiseren. De bovenverdieping telt 2 kamers en kan mits werk, nog een derde herbergen.
Mits de nodige renovaties wordt dit ongetwijfeld je droomhuis!
*De verkoper behoudt zich het recht elk voorstel aan of boven de prijs te aanvaarden al dan niet.

Neem contact op