Huis te koop

385000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 10927242
Immoweb code : 10927242

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
Virtueel bezoek

Omschrijving

Woning op toplocatie in Deurne

Deze woning is gelegen op een gunstige ligging tussenin drie parken met name: Te Boelaerpark, Boekenbergpark en Rivierenhof. U bent op korte afstand van openbaar vervoer en snelweg. Qua locatie krijgt deze woning een welverdiende 10 op 10. Dankzij de ruime oprit kan u steeds uw wagen hier kwijt.

De woning is voorzien van een inkomhal met dambordtegel met naastgelegen een zeer ruime garage met sectionale poort over de gehele diepte met een bijhorende berging en mogelijkheid tot aansluiting voor wastoestellen.

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruimte leefruimte met voldoende plaats voor een zithoek en eetkamer. Dankzij de haard kan u de gehele winter hier genieten van enkele gezellige avonden. Verder heeft u een keuken ter beschikking met alle nodige toestellen. Een apart gastentoilet werd hier in de hal voorzien.

De tweede verdieping bestaat uit 3 (slaap)kamers met volgende oppervlaktes: 16m2, 15m2 en 5m2. De badkamer is uitgerust met een toilet, ligbad en wastafel.

Ontspannen kan in de stadstuin. U kan hier genieten van een ruimte van ongeveer 23m2 met een perfecte Z-oriëntatie zodat u de gehele dag kan genieten.

Indien u interesse heeft in deze woning kan u steeds contact opnemen met Dimitry via [email protected] of +32 493 37 27 43

BIJZONDERHEDEN:

- Mob

Neem contact op