Huis te koop

895000€

2 slaapkamers 345 vierkante meters

Immoweb code : 11412428
Immoweb code : 11412428

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
345 vierkante meters bewoonbare ruimte
69 vierkante meters grond

Omschrijving

Gelegen in het hart van ’t Eilandje, biedt deze eigendom een perfecte mix van stedelijke charme en mobiliteit! Met winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik, geniet je van een levendige buurt die alles biedt wat je nodig hebt.

Deze opbrengsteigendom i bestaat uit een hippe horeca-zaak, een ruime loft en een luxueuze duplex.

Op het gelijkvloers vind je een succesvolle, gevestigde horecazaak. Deze zaak, profiteert van de drukke locatie en de levendige omgeving van ’t Eilandje. De kelderruimte wordt efficiënt gebruikt als opslagruimte, wat extra gemak biedt.

Op de eerste verdieping van het pand bevindt zich een schitterende, lichtrijke loft van 61m². Deze loft is ontworpen om een open en luchtige woonervaring te bieden, met veel natuurlijk licht dat door de grote ramen naar binnen stroomt.

De tweede en derde verdieping van het pand herbergen een luxueus afgewerkte duplex van maar liefst 120m². De tweede verdieping biedt een ruime leefruimte met een open keuken, wat zorgt voor een gezellige en sociale sfeer. Op de bovenste verdieping vind je een grote slaapkamer met een open badkamer. Deze ruimte kan eenvoudig worden opgesplitst in twee ruime slaapkamers met een aparte badkamer.

Een van de belangrijkste troeven van deze eigendom is het feit dat er aparte meters zijn voor water, gas en elektriciteit voor elke unit. Bovendien zijn op dit moment alle units verhuurd, wat direct een aantrekkelijk rendement van 4,7% garandeert. Dit maakt de investering niet alle

Neem contact op