Huis te koop

595000€

2 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11340256
Immoweb code : 11340256

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
116 vierkante meters grond

Omschrijving

Stijlvolle woning (180 m²) met gezellige tuin en garage

Stijlvolle woning (180 m²) met gezellige tuin en garage

Locatie: Deze unieke woning met tuin en garage staat te koop in de Karel Oomsstraat in Antwerpen. De hippe en instapklare woning is gelegen vlakbij talrijke scholen, winkels, gezellige horecagelegenheden, openbaar vervoer en invalswegen.

Omschrijving: In de Karel Oomsstraat in Antwerpen staat deze stijlvolle woning met tuin en garage te koop. De woning werd ontworpen door architect Dries Otten die graag kleur, hout en vormen verwerkt in zijn designs. Hij zorgt ervoor dat elke ruimte tot zijn recht komt met een vrolijke en kleurrijke touch.
Op de gelijkvloerse verdieping vinden we de ruime garage met polyvalente ruimte en apart toilet terug. Vandaar is er toegang tot de gezellige en zonnige tuin (47 m²). De lichtrijke leefruimte en de kleurrijke keuken zijn gelegen op de eerste verdieping. De prachtige, uitgeruste keuken met eiland is voorzien van oven, ijskast, diepvriezer en vaatwasser. In de keuken komt er veel natuurlijk licht binnen door de grote raampartijen met schuifdeuren. Hierdoor is er een mogelijkheid tot een terras en een buitentrap naar de tuin. Op de tweede verdieping zijn er nog twee aangename slaapkamers, een apart toilet en een moderne badkamer met inloopdouche en wastafel.
Ten slotte is er ook een kelder aanwezig.

Bijzonderheden:
- Ontworpen door Dries Otten
- Volledig gerenoveerd en instapklaar
- Centraal gelegen
- Bruikbare vloeroppervlakte: 180 m² cfr. EPC

Neem contact op