Huis te koop

479000€

3 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 11346929
Immoweb code : 11346929

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
59 vierkante meters grond

Omschrijving

Bijzonder charmante instapklare woning met koertje en vele m

Algemeen:
In een charmante straat te Zurenborg vinden we deze instapklare woning terug. De mooie historische gevel verbergt een woning waarin openheid en ruimtegevoel de hoofdkenmerken zijn. Het zal je ook verbazen hoe ruim de woning wel niet is.

Als extra troeven hebben we mooie houten vloeren, hoge plafonds en enkele leuke unieke kenmerken.

Indeling:
We betreden de woning in de ruime opengewerkte leefruimte op gestoomde eik. Dankzij de hoge plafonds, grote ramen en lichtkoepels komt er zeer veel licht binnen in deze ruimte. Achteraan vinden we, strategisch verstopt achter halfhoge kasten, een volledig geïnstalleerde keuken terug met vaatwas, 5pits gas kookplaat, oven en koelkast/diepvries . Er is een compacte lichtrijke koer, heden overdekt met licht doorlatende panelen. Op de eerste verdieping vinden we aan de achterzijde een gigantische badkamer op mooie houten vloer. Deze is voorzien van een jacuzzi-bad, lavabo, toilet en een gigantische inloopdouche. Aan de voorzijde vinden we de eerste ruime slaapkamer terug.

De tweede en derde verdieping zijn momenteel ingericht als werkruimte maar omvatten samen 58 m² aan nuttige ruimte waar je alle kanten mee uit kan. De ruime droge kelder (55 m²) is nu ingericht als wasruimte en zeer ruime opslag.

Interesse?
Zoekt u een unieke woning op een toplocatie in Zurenborg? Aarzel niet en bel ons snel op 03/459.89.59.

Neem contact op