Huis te koop

615000€

4 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 11354330
Immoweb code : 11354330

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
230 vierkante meters bewoonbare ruimte
81 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Herenhuis met stadstuin in een zijstraat van de Amerikalei!

Dit charmante herenhuis met 4/5 slaapkamers en stadstuin is gelegen in de populaire wijk Harmonie, vlakbij de Britselei, op wandelafstand van het Stadspark en het Zuid. Bovendien bevindt u zich in de directe nabijheid van diverse winkelstraten zoals de Leopoldstraat en de Schuttershofstraat, gezellige horecagelegenheden en uitstekend openbaar vervoer.

Bij het betreden van de woning valt meteen de authenticiteit ervan op.In het souterrain bevindt zich de moderne keuken, voorzien van alle comfort, samen met de gezellige eetkamer en een praktische wasplaats.

De ruime leefruimte met prachtige sierhaard en bureauruimte bevinden zich op de begane grond.

Op de eerste verdieping vindt u een grote slaapkamer, een dressing en een badkamer met bad, douche, lavabomeubel en toilet.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers, waarvan een toegang geeft tot een aangenaam dakterras, en een tweede badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche, lavabomeubel en toilet. Verder is er nog een vierde slaapkamer op de derde verdieping en een hobbykamer die eventueel als extra slaapkamer kan dienen.

Tot slot beschikt de woning over een gezellige zuidwest georiënteerde tuin met veranda.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met [email protected] of telefonisch via 0494.64.44.04.

Neem contact op