Huis te koop

619000€

4 slaapkamers 234 vierkante meters

Immoweb code : 11405905
Immoweb code : 11405905

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
234 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Authentiek herenhuis nabij Groen Kwartier!

Bij het binnenkomen bevindt zich rechts de grote souterrain, een verzorgde polyvelante betegelde verdieping. Je hebt hier alvast een apart toilet, inbouwspotjes én een koertje achteraan.

In de inkomhal beneden, ga je met de marmeren trapje naar het gelijkvloers. Daar vallen de mozaïekvloer, hoge plafonds met sierlijsten én de originele houten trap meteen op. De leefruimte bevindt zich rechts. Denk: hoge plafonds, een zwarte sierschouw, sierboog, elegante openslaande deuren met glas-in-lood, gemixt met een laminaatvloer en een moderne L-vormige keuken in donkergrijze hoogglans. De keuken zelf is volledig geïnstalleerd, met een gasfornuis, inox dampkap, dubbele spoelbak, vaatwasser, oven, koelkast met vriesvak en veel kastruimte.

Via de houten trap ga je naar boven, waar je een eerste ruime slaapkamer hebt aan de voorzijde, mét sierlijke ramen die zachtjes in een boogje gaan. De hoge plafonds en de lichte laminaat vangen het licht. De tweede kamer bevindt zich aan de achterzijde en geeft uit op een terras.
Op de tweede verdieping heb je een derde ruime slaapkamer aan de straatzijde, inclusief een balkonnetje, en een moderne badkamer aan de achterzijde. Die heeft een donkergrijze laminaatvloer, een betegelde douche en ligbad, een lavabo met meubel en spiegel met verlichting en handdoekenradiator. Op de bovenste en derde mezzanineverdieping heb je tot slot een vierde kamer met een laminaatvloer.

Meer info: https://www.immovasta.be/panden

Neem contact op