Huis te koop

339000€

3 slaapkamers 158 vierkante meters

Immoweb code : 10975986
Immoweb code : 10975986

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
158 vierkante meters bewoonbare ruimte
137 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met garage

Welkom in deze instapklare éégezinswoning, gelegen op wandelafstand van het openbaar vervoer, winkels, uitvalswegen, winkelstraat Abdijstraat, scholen, speelpleinen en het Kielpark. Bij het betreden van de woning op het gelijkvloers word je verwelkomd door een inkomhal met handige ingemaakte kasten. De begane grond biedt tevens een praktische garage, een gastentoilet en een moderne keuken, die naadloos overloopt in een gezellige leefruimte met veel lichtinval. Via een groot schuifraam is de gezellige tuin bereikbaar, waar je in de zomer heerlijk kan vertoeven. De keuken is volledig uitgerust met alle comfort: combi-oven, oven, kookvuur, dampkap, vaatwasser, dubbele spoelbak.
Op de eerste verdieping bevindt zich de luxueuze masterbedroom, aansluitend met een aparte dressing voor al je kledingbehoeften. Verder is er ook een handige wasruimte aanwezig. De aangrenzende badkamer is voorzien van een bad, toilet en wasbak met meubelkast + ingemaakte kasten.
De tweede verdieping biedt twee ruime slaapkamers, waarvan één opnieuw met ingemaakte kasten. Pluspunten: gunstig EPC, conforme elektriciteit, volledig instapklaar, rolluiken in de slaapkamers en aanwezigheid garage.
Met zijn doordachte indeling en hedendaagse voorzieningen is deze woning niet alleen een huis, maar een oase van comfort en functionaliteit. Zeker een bezoek waard! Voor meer info en/of vrijblijvend bezoek: 0494/99.29.01 (Katrijn)

Neem contact op