Huis te koop

335000€

3 slaapkamers 193 vierkante meters

Immoweb code : 11302642
Immoweb code : 11302642

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
193 vierkante meters bewoonbare ruimte
193 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime op te frissen woning (193 m²) met veel potentieel te k

Deze veelbelovende op te frissen woning, heeft tot heden dienst gedaan als kangoeroe woning. De vele ruimtes bieden tal van mogelijkheden, variërend van opslagruimtes tot hobbykamers of een thuiskantoor.
Bij het betreden van de woning komen we terecht in de inkomhal. Op de benedenverdieping vinden we drie kamers, die optioneel kunnen omgevormd worden tot een zelfstandig appartement. Via de achterzijde van deze verdieping betreden we de ruimte tuin, welke gunstig georiënteerd is naar het Westen. Ideaal om te genieten van de middag- en avondzon.
Op de eerste tussenverdieping vinden we een badkamer met douche, enkele wastafel, toilet en een verwarmbaar handdoekrek. Aan de achterzijde van deze badkamer is er een aansluiting voor de wasmachine, welke gescheiden is van de rest van de sanitaire voorzieningen.
De eerste verdieping herbergt een woonkamer en keuken. Deze keuken is voorzien van een gasfornuis, dampkap en dubbele spoelbak.
Het tweede tussenverdiep biedt een kamer met terras. Dit terras is, zoals de tuin Westelijk gericht.
Op de tweede verdieping vinden we twee ruime slaapkamers terug.

Bijzonderheden:
- Vrij bij akte
- Ideale locatie
- EPC label D
- Bewoonbare oppervlakte 193 m² cfr. EPC
- P & G - score: B Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op