Huis te koop

585000€

9 slaapkamers 455 vierkante meters

Immoweb code : 11345025
Immoweb code : 11345025

Overzicht

9 slaapkamers
2 badkamers
455 vierkante meters bewoonbare ruimte
389 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke, multifunctionele woning met grote tuin

Unieke, multifuntionele woning met 9 kamers, praktijkruimte & grote groene tuin. 2 huizen die werden samengevoegd en maar liefst 455 m² bewoonbare opp. Praktijkwoning, kangeroewoning deluxe, Airbnb... Jij kiest!
Je stapt dit bijzondere pand binnen in de hal, met links de wachtkamer van de praktijkruimte, een receptie en een apart gastentoilet. Momenteel zit hier een dokterspraktijk, met drie praktijkruimtes achteraan, een apart keukentje en heel wat ingemaakte kasten. Achteraan tref je een westgerichte, groene tuin.
Op de eerste tussenverdieping vind je een eenvoudige studentenkeuken met daarachter een betegelde badkamer en een apart toilet.
De échte eyecatcher bevindt zich één trapje verderop, op het eerste: de enorme lichte leefruimte (84m²) in U-vorm rond de traphal, met de open leefkeuken achteraan. De enorme leefkeuken in U-vorm bevindt zich aan de achterzijde, inclusief een groot keukeneiland. Je kunt hier naar buiten op twee manieren: via de buitentrap achteraan, waarmee je zo de tuin in stapt. En dan is er nog het dakterras op bankirai.
Vanaf de tweede tussenverdieping is het al kamer wat de klok slaat. Je vindt hier 4 ruime kamers en een badkamer.
Op de derde tussenverdieping heb je nog een grote kamer en op de derde en bovenste verdieping vind je tot slot nog eens 4 op te frissen slaapkamers én een polyvalente ruimte onder het dak.
voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12602/

Neem contact op