Huis te koop

265000€

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 11345374
Immoweb code : 11345374

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
75 vierkante meters grond

Omschrijving

Ideale starterswoning (95 m²) met 2 slaapkamers en koer (6 m

Ideale starterswoning (95 m²) met 2 slaapkamers en koer (6 m²) in Antwerpen (2020).

Het pand is gunstig gelegen op de grens van Wilrijk en Hoboken met beide dorpscentra op wandelafstand. De centrale ligging maakt dat de woning goed bereikbaar is met bus, tram, trein en het velo-deelsysteem. Met de wagen geniet je verder van een vlotte verbinding tot in- en uitvalswegen.

De elektriciteit in de woning is conform en de ramen zijn voorzien van dubbele PVC- en aluminiumbeglazing. Verder is er een waterontharder geïnstalleerd op de drinkwaterinstallatie. Je komt binnen in de inkom-/traphal, die rechts toegang biedt tot de woonkamer (25 m²). Achteraan op het gelijkvloers bevindt zich de aparte keuken (9 m²), die uitgeeft op de noord-georiënteerde koer (6 m²). Ook is er een apart gastentoilet aanwezig.

Op de tussenverdieping treffen we de badkamer (9 m²), die voorzien is van een inloopdouche, dubbele lavabo en wc. De 2 volwaardige slaapkamers zijn gelegen op de eerste verdieping en zijn 13 m² en 16 m² groot.

Tot slot beschikt het pand nog over een kelder. Bewoonbare opp. 95 m² ref.: brut. vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op