Huis te koop

465000€

3 slaapkamers 173 vierkante meters

Immoweb code : 11396263
Immoweb code : 11396263

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
173 vierkante meters bewoonbare ruimte
109 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 31/07/2024

Omschrijving

ENERGIEZUINIGE WONING MET ENORM VEEL LICHTINVAL

Ben je op zoek naar een energiezuinige woning op dé nieuwe hotspot in Antwerpen? Grijp je kans en maak snel een afspraak!

Ligging:
Welkom in de Regattawijk, een sterk ontwikkelde en gewilde buurt op Linkeroever. Deze locatie biedt een unieke mix van rust, natuur en de nabijheid van het stadscentrum. Het is de perfecte plek voor gezinnen die willen genieten van de natuur zonder de stad te missen. Voor de sportievelingen zijn er tal van faciliteiten zoals wakeboarden, een looppiste en padelbanen, allemaal op wandelafstand. Voor een ontspannende wandeling kun je terecht bij de idyllische routes rond het Galgenweel of de Middenvijver. Ontdek hier meer over de verdere ontwikkelingen op Linkeroever.

Indeling:
Bij deze woning draait alles om licht en ruimte. Via de inkomhal, met een gastentoilet, berging en toegang tot de inpandige garage, kom je in de eetruimte met een open keuken. Hier kun je genieten van gezellige familiemomenten tijdens de maaltijden. De verbinding met de leefruimte op een tussenverdiep zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De leefruimte, afgewerkt met een gietvloer, biedt plaats voor een royale zetel, televisie en kasten. Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers terug. Op de tweede verdieping is er tot slot de masterbedroom, badkamer met inloopdouche en een ruime berging. Deze berging kan eenvoudig omgevormd worden tot een vierde slaapkamer.

Kortom, wil je wonen in het centrum van Antwerpen, houd je van rust en natuur en ben je op zoek naar een energiezu

Neem contact op