Huis te koop

* 439000€

7 slaapkamers 329 vierkante meters

Immoweb code : 11290413
Immoweb code : 11290413
*exclusief belastingen

Overzicht

7 slaapkamers
4 badkamers
329 vierkante meters bewoonbare ruimte
329 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning opgedeeld in 2 appartementen en duplex

Deze te renoveren woning bestaat uit 2 appartementen en een duplex appartement bovenaan.

Deze ruime woning bevindt zich in de Seefhoek te Antwerpen-Noord.Het is gelegen dichtbij de gegeerde buurt rond de Kerkstraat, waar je een mooie combinatie hebt aan diversiteit, jong en oud! Het centrum van Antwerpen heb je op wandelafstand. Aan gezellige horecagelegenheden alvast geen gebrek! Liever iets verder? Met het openbaar vervoer en de nabijheid van het centraal station verken je zo de rest van Antwerpen en andere bezienswaardigheden.

Ideaal voor mensen die graag de handen uit de mouwen steken en die wensen te renoveren om zo de woning in te richten naar eigen smaak.

Grootste troeven:
- Ruime woning
- Te renoveren/ opte frissen naar eigen smaak
- Centrale locatie
- Veel potentieel
- Grote kelder

Indeling:
-1: Ruime kelder (57m²)
Gelijkvloers: de inkomhal (10m²) biedt toegang tot de ruime en lichte living (28m²). Achteraan bevindt zich de slaapkamer (16m²) en de grote keuken (16m²), alsook de eerste badkamer (3.5m²).
V1: De eerste verdieping is reeds (gedeeltelijk) opgeknapt geweest en omvat enerzijds 2 slaapkamers van 13m² & 16m², met een terras aan de kleine slaapkamer. Anderzijds een ruime living (32m²) en een volledig geïnstalleerde keuken. Deze is voorzien van een ingebouwde oven, dubbele lavabo, een gasvuur, dampkap, etc.
Tevens is hier de tweede badkamer van 3m².
V2 & V3: Dit duplex apppartement omvat 2 slaapkamers (

Neem contact op