Huis te koop

149000€

2 slaapkamers 67 vierkante meters

Immoweb code : 11307534
Immoweb code : 11307534

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
67 vierkante meters bewoonbare ruimte
24 vierkante meters grond

Omschrijving

Tof renovatieproject vlakbij nieuwe Stuivenbergsite

Zin om je tanden te zetten in een kleine, maar fijne starterswoning? Met maar liefst drie verdiepingen om je ding mee te doen, inclusief twee slaapkamers onder het dak en een open leefruimte, heb je hier een originele woning te pakken waar je creatief kunt omspringen met de ruimtes. De rustige, opkomende buurt krijg je er zo bij!
Klein langs buiten, maar binnenin kan het na een stevige renovatie een echt pareltje worden. Je stapt binnen in de inkomhal, met de lichte leefruimte meteen links van je. De eenvoudige leefkeuken hier heeft een gasfornuis, dampkap, spoelbak en enkele kasten. Naast de keuken heb je een verouderde, betegelde badkamer. Na een renovatie creëer je hier een grote fijne open leefkeuken op maat, met daarnaast een gloednieuwe badkamer.
Via de originele, grijsgeschilderde houten trap ga je naar de eerste verdieping, waar je een mooie, lichte ruimte hebt die kan dienstdoen als heerlijke leefruimte. Stevig opfrissen, warme parketvloer erin en je hebt je hier een fijne centrale relaxplek te pakken!
Op de tweede en bovenste verdieping heb je twee gezellige slaapkamers onder het dak. Ook deze kunnen een opknapbeurt gebruiken; en je kunt ook opteren om van de eerste doorloopkamer een dressing/ bureauhoek te maken, bijvoorbeeld. Maar evengoed gooi je de indeling van de verschillende ruimtes in dit huisje net helermaal door mekaar.
Extra opslagplek nodig? Die vind je in de droge kelder van 16 m².
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/ge

Neem contact op