Huis te koop

349000€

5 slaapkamers 207 vierkante meters

Immoweb code : 11323857
Immoweb code : 11323857

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
207 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Ruime woning (207 m²) met 5 slaapkamers, 2 badkamers en zuid

Het pand is centraal gelegen in een wijk in volle ontwikkeling te Antwerpen-Noord. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig en ook aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving. Met de wagen bereik je de snelweg in luttele minuten.

De woning verkeert in goede staat. Het hoofddak is geïsoleerd en de elektriciteit is conform. Verder zijn er nieuwe PVC-ramen geplaatst en is de badkamer op het gelijkvloers vernieuwd.

Je komt binnen in de inkom-/traphal. Links heb je toegang tot een ruimte van 27 m², die momenteel in gebruik is als kunstatelier. Vervolgens is er een kamer van 18 m² te vinden en een tussenruimte van 9 m², van waaruit je toegang hebt tot de eerste badkamer (7 m²). Achteraan op het gelijkvloers bevindt zich de leefkeuken (19 m²), van waaruit je toegang hebt tot het gezellige koertje (7 m²) met zuid-west-oriëntatie.

Op de eerste tussenverdieping treffen we een kamer van 11 m² met aangrenzend de tweede badkamer (5 m²) met ligbad, lavabo en wc en aparte berging (3 m²). De eerste en tweede etage hebben een gelijke indeling met een ruime slaapkamer van 18 m² aan de voorzijde en een slaapkamer van 13 m² achteraan. De slaapkamer op de bovenverdieping beschikt nog over een mezzanine (10 m²).

Tot slot is er ook een kelder aanwezig. Bewoonbare opp. 207 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar

Neem contact op