Huis te koop

479000€

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11337166
Immoweb code : 11337166

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
73 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Burgerwoning met karakter

Wonen in het midden van stad met véél daglicht? Check. Niets meer te verbouwen? Check. Authentieke elementen? Check. Lees snel meer over deze charmante woning met 3 slaapkamers en stadstuin.

Gelegen tussen de hippe BOHO wijk en het historisch centrum, midden in het kloppend hart van de stad dus absoluut in the place to be. Supermarkten, scholen en de hipste horecazaken zijn te voet bereikbaar. Net als de Zoo van Antwerpen die in je achtertuin ligt. Direct aan openbaar vervoer, het Centraal Station, velostations, verschillende invalswegen en de Ring.

•?Karakterwoning
•?Schitterende lichtinval
•?Geweldige keuken
•?Technieken en isolatie up-to-date

De prachtige inkomhal leidt naar de leefruimte met hoge plafonds, originele elementen en huge raampartijen. Living, eetkamer en leefkeuken lopen in elkaar over: allen met rustgevend tuinzicht. De hyper uitgeruste leefkeuken met eiland wordt ongetwijfeld jouw favoriete plek in huis! Via een grote schuifpui is er toegang naar de stadstuin met zuid oriëntatie.

De 1e verdieping voorziet een slaapkamer en home office. Op de 2e verdieping bevinden zich een 2e slaapkamer en de badkamer. De badkamer omvat een ligbad, een douche, een toilet, dubbele wastafel en aansluiting voor wasmachine en droogkast. De mastersuite ligt op de 3e en hoogste verdieping.

Ondergronds biedt een ruime kelder veel extra opbergmogelijkheden.

Curious for more? Maak snel een afspraak!

Neem contact op