Huis te koop

374000€

4 slaapkamers 189 vierkante meters

Immoweb code : 11345724
Immoweb code : 11345724

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
189 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Charmant herenhuis met authentieke elementen

Al vanop straat voel je meteen dat je hier iets moois te pakken hebt. In de hal valt de mooie vloertegel op, net als de hoge plafonds, de sierlijsten, de originele trap én de handige bergruimte eronder. In de leefruimte is het licht en ruim, met z’n grote ramen aan de straatkant, een sierhaard, en parketvloer.

Achteraan heb je de open keuken in de veranda waar het daglicht hier royaal binnenstroomt. De rode tegelvloer matcht mooi met de lichte keuken, die volledig geïnstalleerd is. Je hebt hier een SMEG-fornuis met oven, een dampkap, een dubbele spoelbak, vaatwasser, koelkast met vriesvak en heel veel kastruimte. Met plaats voor een grote tafel onder de lichtstraat en zicht op de kleine binnenkoer.

Op de eerste tussenverdieping heb je een apart toilet, met een badkamer ernaast. Je hebt hier een douche én een ligbad, een dubbele lavabo, toilet en plaats om je wasmachine en droogkast te zetten.
Op de eerste verdieping heb je aan de straatzijde de master bedroom, op een originele plankenvloer. De rustige kamer erachter kijkt uit op het plat dak, en heeft ook een plankenvloer. Op de tweede tussenverdieping heb je een oost-gericht terras op bankirai.
Op de tweede verdieping heb je tot slot nog twee kamers onder het dak, waarvan eentje aan de achterzijde op een plankenvloer en met een veluxraam, en een duplexkamer vooraan van maar liefst 40 m².

Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12613/

Neem contact op