Huis te koop

359000€

3 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11349622
Immoweb code : 11349622

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
38 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning (90 m²) met 3 slaapkamers in Antwerpen (

Het pand is gunstig gelegen op een steenworp van Park Spoor Noord, een groene oase in de stad waar je heerlijk kan ontspannen tijdens de zomermaanden en doorheen het jaar kan sporten. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig en ook aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving. Verder geniet je met de wagen van een vlotte verbinding tot de snelweg. Het Eilandje met tal van drank- en eetgelegenheden bevindt zich op een boogscheut.

De woning is gerenoveerd in 2022 en tot in de puntjes afgewerkt met kwalitatieve materialen. De elektriciteit is conform en de ramen beschikken over dubbele alu-beglazing. Alle vernieuwingen resulteren in een gunstige EPC-score C. Je komt binnen in de inkom-/traphal met apart gastentoilet. Rechts heb je toegang tot de woonkamer met open, volledig geïnstalleerde keuken (26 m²). Het keukeneiland vormt hier de blikvanger. Grenzend aan de keuken staat er nog een berging/wasplaats ter beschikking.

Op de eerste etage situeert zich aan de voorzijde een eerste slaapkamer (10 m²) met aangrenzende dressing. De badkamer (10 m²) is voorzien van een inloopdouche, ligbad, wc en dubbele lavabo. De overige 2 slaapkamers zijn 7 m² en 11 m² groot en bevinden zich op de bovenverdieping.

Tot slot beschikt het pand nog over een kelder. Bewoonbare opp. … m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaten. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op