Huis te koop

285000€

3 slaapkamers 147 vierkante meters

Immoweb code : 11372145
Immoweb code : 11372145

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
147 vierkante meters bewoonbare ruimte
67 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met 3 slaapkamers te Antwerpen!

Ruime woning met 3 slaapkamers te Antwerpen noord!

Deze ruime woning is gelegen in de Familiestraat in Antwerpen. Ondanks de rustige ligging bevindt de woning zich dichtbij allerlei voorzieningen, zoals winkels, restaurants, openbaar vervoer en faciliteiten. Zowel scholen als het Park Spoor Noord liggen op korte afstand.

Bij binnenkomst via de inkomhal leidt deze enerzijds naar de gezellige woonkamer en anderzijds naar de aparte keuken. De keuken is stijlvol ingericht met een afwasmachine, oven, gasvuur en dampkap. Direct naast de keuken ontdek je een extra ruimte, perfect te gebruiken als handige berging.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime badkamer, compleet met zowel een ligbad als douche. Hier vind je ook een toilet, lavabo en aansluiting voor de wasmachine. Op deze verdieping bevinden zich ook twee ruime slaapkamers. De zolder biedt mogelijkheden voor uitbreiding naar 2 slaapkamers, mits de nodige aanpassingswerken. Ten slotte beschikt de woning nog over een ruime en droge kelder, perfect voor extra opslagruimte.

Bijzonderheden:
+ Overal dubbele beglazing
+ Mogelijkheid tot 4 slpks
+ Centrale verwarming op gas
+ Vermelde oppervlaktes/afmetingen zijn indicatief
+ Centrale ligging te Antwerpen noord!
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op