Huis te koop

274000€

3 slaapkamers 183 vierkante meters

Immoweb code : 11372465
Immoweb code : 11372465

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
183 vierkante meters bewoonbare ruimte
111 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren, ruime gezinswoning met 3 slaapkamers en tuin t

Te renoveren, ruime gezinswoning met 3 slaapkamers en tuin te Antwerpen

Ligging: Deze gezinswoning is gelegen in de rustige Vlagstraat in Antwerpen. Het stadscentrum bevindt zich op wandel- en fietsafstand, evenals enkele mooie parken zoals Park Spoor Noord en het Rivierenhof. De nabijheid van het openbaar vervoer (bus, tram en metro), winkels en scholen zorgt voor een aangename, rustige locatie net buiten de drukke binnenstad - deze locatie is echter zeer gemakkelijk te bereiken. Vlotte verbinding met belangrijke invalswegen (Ring van Antwerpen op 5 minuten met de wagen).

Indeling: We betreden dit huis via de inkomhal voorzien van een authentieke dambordpatronen vloer en een houten trap. Links daarvan vinden we een eerste grote leefruimte met mogelijkheden, deze dient vandaag ook als extra slaapkamer. De prachtige authentieke schouw geeft deze ruimte een charmant karakter.

Verder door vinden we een polyvalente ruimte met bijkeukentje die toegang geeft tot gezellige stadstuin van circa 32m².

Op de eerste verdieping vinden we een tweede ruime woonkamer voorzien van een authentieke boog en de iets lager gelegen eetkamer met aansluitend de keuken voorzien van veel kastruimte en opbouwtoestellen. Achteraan de keuken vinden we badkamer die vandaag voorzien is van een douche.

Op de tweede verdieping vinden we verder de 2 ruime slaapkamers. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eige

Neem contact op