Huis te koop

499000€

4 slaapkamers 275 vierkante meters

Immoweb code : 11372479
Immoweb code : 11372479

Overzicht

4 slaapkamers
4 badkamers
275 vierkante meters bewoonbare ruimte
101 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren opbrengsteigendom met handelsruimte, studio en

Te renoveren opbrengsteigendom met handelsruimte, studio en 3 appartementen te koop in commerciële straat

Locatie: Dit te renoveren huis, thans gebruikt als niet vergunde opbrengsteigendom, staat te koop in de Lange Beeldekensstraat in Antwerpen. Ideaal voor investeerders, gelegen in een leuke en gezellige buurt in 2060, vlakbij Park Spoor Noord! Op wandelafstand bevinden zich scholen, winkels, gezellige horecagelegenheden, de Meir en het Centraal station van Antwerpen.

Beschrijving: In de Lange Beeldekensstraat in Antwerpen staat dit te renoveren huis met handelsruimte, studio en 3 appartementen te koop. Op het gelijkvloers bevind zich een commerciële ruimte dewelke vandaag dienst doet als kapperszaak. Achteraan vinden we destudio voorzien van een woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer en een stadskoer.

Op de eerste, tweede en derde verdieping vinden we de appartementen van elks 67m². Het appartement op de eerste verdieping beschikt over een woonkamer, keuken met gasvuur en dampkap, badkamer met douche, enkele lavabo en toilet alsook 2 slaapkamers. Achteraan is er nog een terras.

De appartementen op de tweede en derde verdieping zijn identiek en beschikken over een woonkamer, keuken met gasvuur en dampkap, badkamer met douche, enkele lavabo en toilet alsook 1 slaapkamer. Alle units zijn verhuurd. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op