Huis te koop

349000€

4 slaapkamers 177 vierkante meters

Immoweb code : 11372844
Immoweb code : 11372844

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
177 vierkante meters bewoonbare ruimte
136 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning met 4 slaapkamers en tuin te koop!

Deze ruime woning is gelegen in de Familiestraat in Antwerpen. Ondanks de rustige ligging bevindt de woning zich dichtbij allerlei voorzieningen, zoals winkels, restaurants, openbaar vervoer en faciliteiten.

Bij het betreden van de woning kom je in de inkomhal, die toegang biedt tot de ruime woonkamer met aansluitend het eetgedeelte en de volledig geïnstalleerde keuken. De keuken is voorzien van een kookvuur met dampkap, oven, spoelbak en een opbouw vaatwasser en wasmachine. Verder op het gelijkvloers vinden we nog een gastentoilet. De keuken kijkt uit op de zuid-west geörienteerde gezellige tuin van 54m². Achteraan de tuin is er nog een handig tuinhuis voor het opbergen van allerlei tuinmeubelen en gereedschap.

Via een houten trap komen we op de tussenverdieping waar er zich een badkamer voorzien van een douche in bad, dubbele lavabo en toilet bevindt. Aansluitend aan de badkamer is er een voorkamer waar de aansluiting voor de was- en droogmachine zit, deze ruimte geeft naast een wasplaats evenals de mogelijkheid om de badkamer in formaat te verdubbelen.

Verder beschikt deze woning over 4 ruime slaapkamers, ideaal voor een gezin.

De droge en ruime kelder kan extra opslagruimte bieden.

- Ruime en zonnige tuin van 54m²

- Bewoonbare opp. 177 m² cfr EPC


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op