Herenhuis te koop

649000€

4 slaapkamers 244 vierkante meters

Immoweb code : 11376767
Immoweb code : 11376767

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
244 vierkante meters bewoonbare ruimte
185 vierkante meters grond

Omschrijving

Herenhuis met tuin en garage

Kom thuis in dit instapklare en praktisch ingerichte herenhuis met prachtige authentieke gevel, ruime tuin en garage.

Locatie:
Gelegen in een rustige straat nabij de Stuivenbergsite en vlakbij Park Spoor Noord en Oost. Het Rivierenhof ligt op een boogscheut. Winkels, scholen en jeugdbeweging op wandelafstand. Dichtbij het Centraal Station en makkelijk te bereiken met de wagen. Het Eilandje en Zurenborg zijn op fietsafstand.

Indeling:
Gelijkvloers: leefruimte die doorloopt in een knappe en groene tuin (architect Archi-Verde). De keuken bevat een groot kookeiland met gasfornuis. Verder is er een handige vestiaire, gastentoilet en ruime berging.

1e verd: master bedroom met dressing en Z-W gericht terras. De tweede kamer dient als bureau. Grote badkamer met inloop regendouche en bad, aparte wasplaats.

2e verd: twee grote slaapkamers.

De ruime garage is een zeldzame troef binnen de Antwerpse ring waardoor je steeds parkeergelegenheid hebt voor de deur en fietsen veilig staan.

Doorheen de woning zijn er hoge plafonds. Alle nutsvoorzieningen werden nieuw geplaatst bij de renovatie (2012) incl. vloerverwarming, domotica en sfeerverlichting. In 2022 werd het dak volledig vernieuwd wat resulteert in een zeer gunstig EPC.

Kortom, deze woning is een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime, praktisch ingericht en karaktervolle (gezins)woning.

Troeven:
- 4 ruime kamers
- tuin
- garage

Meer dan instapklaar! Welkom na afspraak op onze kijkdag zaterdag 25 mei.

Neem contact op