Huis te koop

275000€

2 slaapkamers 112 vierkante meters

Immoweb code : 11175725
Immoweb code : 11175725

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
112 vierkante meters bewoonbare ruimte
69 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde confortawoning met zonnige koer

Deze net gerenoveerde en charmante woning van 102 m² biedt gezelligheid, rust en veel licht.
Dit huis is ideaal voor wie zoekt naar een gezellige thuisbasis, in een rustige éénrichtingsstraat, dichtbij het stadscentrum.
Kenmerken:
• Woonkamer : Ruime woonkamer met veel licht, perfect om te ontspannen na een lange dag.
• Twee slaapkamers: slaapkamer 1 (Op dit moment doet deze slaapkamer dienst als dressing.) Slaapkamer 2 is voorlopig open gemaakt om meer ruimte te creëren, maar is snel weer een tweede slaapkamer.
• Romantische badkamer: De badkamer heeft een inloopdouche met regendouche, lavabo en toilet. De tegels die in het hele huis doorlopen, maken het een mooie ruimte.
• Ruime moderne keuken + berging: In de keuken is het fantastisch vertoeven. Hij is ruim en modern. Het gasvuur ( 6-pit + oven ) is een ware luxe voor iemand die graag kookt. Ingebouwde ijskast en afwasmachine zijn niet nieuw, maar doen het prima!
• Weelderige veranda: De veranda die aansluit aan de keuken is een perfecte plek voor je planten, maar ook voor jou is dat zonnetje dat binnenvalt vast heerlijk.
• Zonnige koer: Alle seizoenen kan je genieten van deze koer ( 34m² ). Deze is zuid georiënteerd en je geniet van heel wat privacy. Geen inkijk! Het overdekte deel kan je verwarmen met een gasbrander. Winterbbq?
• Ligging: Dit huis is gunstig gelegen, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer.
Interesse? Neem contact met me op voor een bezichtiging. De woning is klaar om jouw nieuwe thuis te worden.

Neem contact op