Huis te koop

440000€

4 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11365957
Immoweb code : 11365957

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
200 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare Passief woning in een fijne wijk in Deurne-Noord

Op zoek naar een thuis waar duurzaamheid en comfort hand in hand gaan? Deze passief energetische woning uit 2016 biedt precies dat, en nog veel meer. Met drie ruime slaapkamers, uitbreidbaar naar vier, een ruime
open leefruimte en een praktische hypermoderne keuken, is dit een thuis waar gezinnen van dromen. De woning heeft twee aparte toiletten en een badkamer met douche en bad.

Het zuidwest terras van 90m² is niet alleen een oase van rust en groen, maar ook een speelparadijs voor kinderen, volledig ingericht voor hun avonturen. De levendige buurt biedt een actief buurtleven, waar kinderen van vele jonge gezinnen regelmatig samen spelen, waardoor het de perfecte omgeving is om op te groeien.

De eigenaars, die verhuizen naar een pand in dezelfde straat om daar een praktijkruimte in te richten, benadrukken hun liefde voor de buurt en hun wens om er te blijven.

De stad is vlot bereikbaar met de fiets en de tram, waardoor u altijd dicht bij alle voorzieningen bent.
Voor zij die nog een auto willen parkeren, kan dit. De eigenaars stellen dit apart te koop voor 25000€ (voorkooprecht voor de kopers van de woning). Deze plek is voorzien van een laadpaal.

De woning werd in 2016 gebouwd samen met 8 andere woningen, 2 appartementen en een kinderdagverblijf door AG Vespa en zit mee in VME Madeleine.

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.
De kijkmomenten zijn vrijdag 17 mei en maandag 20 mei.

Neem contact op