Huis te koop

475000€

6 slaapkamers 280 vierkante meters

Immoweb code : 10913321
Immoweb code : 10913321

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
280 vierkante meters bewoonbare ruimte
155 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime handelswoning met tuin op centrale ligging

Dit zeer ruime en statige gebouw met een mooie stadstuin is zeer gunstig en centraal gelegen aan één van de drukste winkelstraten van Antwerpen, nabij invalswegen en het centraal station.

Het gebouw met zijn traditionele architectuur en charme straalt karakter uit en vormt een mooi geheel tussen het handels- en een woongedeelte.

Op het gelijkvloers treffen we het winkel/handelsgedeelte met veel raampartijen, een oppervlakte van +/- 100m² dewelke veel mogelijkheden biedt en een directe toegang tot de ruime stadstuin. Deze stadstuin biedt een oase van rust en privacy.
Via de statige traphal betreden we het woongedeelte dewelke bestaat uit 3 verdiepingen met oa. 6 slaapkamers en zodoende een perfecte woning is voor grote gezinnen.
De 1ste Verdieping omvat een hal met gastentoilet; een ingerichte keuken; een woonkamer op parketvloer en achteraan een dakterras.
De 2 de Verdieping omvat een nachthal met ingemaakte kasten; 3 slaapkamers (14, 8 en 18m²) en een ingerichte badkamer met toilet, wastafel en ligbad.
Op de 3rde verdieping treffen we eveneens 3 ruime slaapkamers.

Deze woning in het bruisende Antwerpen biedt een unieke kans om een ruime en karaktervolle woning te bezitten met veel potentieel. Met de juiste renovatie en upgrades kan deze woning omgetoverd worden tot uw droomhuis.

Overtuig jezelf van de ruimtes en mogelijkheden tijdens een bezoek ter plaatse!

Neem contact op