Huis te koop

295000€

5 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 11203934
Immoweb code : 11203934

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
63 vierkante meters grond

Omschrijving

Rijhuis instapklaar te koop in rustige buurt

Hierbij zet ik mijn rijhuis te koop, gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt. Dit huis is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en een warme sfeer. Ik werk niet met een makelaar, u heeft direct contact met de eigenaar.

Kenmerken:

Ligging: Het huis is gelegen in een omgeving met speeltuinen en scholen op loopafstand. De rustige straat en de nabijheid van snelwegen maken het een ideale plek om te wonen.

Indeling: Het huis beschikt over 5 slaapkamers, waarvan één momenteel dienst doet als een praktisch bureau. Het huis beschikt over een badkamer en een woonkamer die zich in noordelijke richting bevindt waardoor het koel blijft in de zomer. De keuken kan mooi mee met de tijd en is volledig uitgerust. Er is een grote droge kelder, ideaal voor opslag.


Kamers: Met een totaliteit van 5 kamers biedt dit huis veel flexibiliteit. De extra kamer kan naar wens worden gebruikt als een thuiskantoor, speelkamer of hobbyruimte.


Energie-efficiëntie: Het huis beschikt over een EPC-attest met label D. Verwarming is op CV. De ketel is nog goed.

Onderhoud en voorzieningen: De staat van het huis is recent opgefrist. Het is volledig asbestvrij en de elektriciteit is gekeurd en in orde volgens AREI.

Voordelen:

Recent opgefrist.
Elektriciteit conform.
Energielabel: D
Onmiddelijk beschikbaar
Volledig asbestvrij.
Mobiscore 9,4.
Verkoop uit de hand.

[email protected]

+32 485 17 10 39

Neem contact op