Huis te koop

299000€

4 slaapkamers 173 vierkante meters

Immoweb code : 11296970
Immoweb code : 11296970

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
173 vierkante meters bewoonbare ruimte
113 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning (173 m²) met 4 slaapkamers en oostelijk-geo

Het pand bevindt zich op een steenworp van het gezellige Moorkensplein. De Turnhoutsebaan, de Franklin Rooseveltplaats en het Centraal Station zijn gelegen op wandel-/fietsafstand, wat voor een uitgebreid aanbod aan openbare vervoersmogelijkheden zorgt. Ook aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving en met de wagen bereik je de snelweg en de stadsrand in een mum van tijd.

De woning is goed onderhouden en heeft een gunstige indeling. Het pand is in te renoveren staat maar biedt verschillende mogelijkheden. Je komt binnen in de inkom-/traphal, die achteraan uitgeeft op de lichtrijke keuken en eetkamer (25 m²) met basisinrichting. Achteraan is er teven een wasruimte/douchekamer voorzien. Vooraan op het gelijkvloers bevindt zich de woonkamer (30 m²), die je betreedt via inkomhal. Een grote troef van deze woning is ongetwijfeld de gezellige stadstuin/koer (33 m²) met oostelijke-oriëntatie.

Op de tussenverdieping treffen we de badkamer (17 m²) en toilet. De 2 bovenverdiepingen kennen een gelijke indeling met telkens een slaapkamer van 18 m² en eentje van 14 m².

Tot slot beschikt het pand nog over een kelder. Bewoonbare opp. 173 m² ref.: brut. vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.

Neem contact op