Huis te koop

369000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11363401
Immoweb code : 11363401

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
113 vierkante meters grond

Omschrijving

Licht, instapklaar huis te koop in (bijna) tuinstraat

Via een ruime gang - waar je vlotjes 3 fietsen kan zetten en ook nog eens al je winterspullen kwijt kan in de ingemaakte kast - kom je in de zonnige leefruimte terecht. Deze ruimte, inclusief aparte speelhoek, loopt door tot achteraan het huis, waar de keuken zich bevindt. De keuken is ingericht met gasvuur en ingebouwde vaatwasmachine. Door de grote ramen voor- en achteraan en een goed geplaatste lichtstraat op de eerste verdieping baden de leefruimte en keuken ook tijdens wintermaanden in het daglicht.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers (17, 12 en 9m²) en een ruime badkamer (8m²) met ingemaakte kasten, toilet, douche en apart bad. Ook in deze gang zijn er ingemaakte kasten voorzien.

In de zuidoostgerichte tuin kan je heerlijk thuiswerken of ontspannen. Het ruime tuinkot is voorzien van elektriciteit, heeft stopcontacten, een aansluiting voor een wasmachine en een tweede toilet.

Andere troeven: de tuinstraat en het Spoorpark die binnenkort aangelegd worden. Een speeltuin, zwembad en fijne basisschool op wandelafstand.

Mobiscore 9,6
Er zijn verschillende velo-stations, diverse standplaatsen van Cargoroo (elektrische deelfietsen) en Cambio (deelauto’s) in de buurt. Ook metrostation Zegel bevindt zich op 5 minuten van het huis en brengt je vlot verder de stad in (of uit). Station Antwerpen-Berchem bereik je probleemloos via het fietspad langs de Singel.
--
Kijkdag op zondag 19 mei 2024, mail voor een afspraak naar [email protected].

GEEN IMMO

Neem contact op