Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 11098404
Immoweb code : 11098404

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
115 vierkante meters grond

Omschrijving

Jouw droomhuis herboren in stijlvolle perfectie!

Welkom in jouw toekomstige thuis, een volledig gerenoveerde oase van comfort en duurzaamheid! Deze eigentijdse woning, met een indrukwekkende energieprestatiescore B, belichaamt de perfecte combinatie van modern design en milieuvriendelijke efficiëntie.

Stap binnen in een huis dat is uitgerust met gloednieuwe elektrische en sanitaire installaties, waardoor je geniet van het gemak van hedendaagse voorzieningen. De dak-, gevel- en vloerisolatie zorgt voor een warme en gezellige sfeer, terwijl vloerverwarming een luxueus comfort biedt, waardoor elke stap thuis een genot wordt.

Geniet van de buitenruimte met een prachtige stadstuin en een zonnig terras - de perfecte plek om te ontspannen en te genieten. De topligging vlakbij het openbaar vervoer en het bruisende winkelcentrum 'De Winkelstap'. Bovendien ben je binnen 5 minuten in Schoten en op de E19, waardoor je vlot verbonden bent met de rest van de regio.

Kortom, deze woning is niet alleen een visueel aantrekkelijk huis, maar ook een duurzame, comfortabele en handige leefruimte die voldoet aan al jouw wensen en behoeften. Een huis waar je de volgende jaren zorgeloos bent en geen kosten aan zult hebben.
Welkom thuis in de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Omdat de kleurkeuze van de verf verschilt van de koper zijn de muren nog niet geschilderd.

De meubels en decoratie zijn niet inbegrepen in de prijs maar kunnen desgewenst mee over genomen worden. (deze zijn allemaal nieuw)

Neem contact op