Huis te koop

475000€

4 slaapkamers 164 vierkante meters

Immoweb code : 11348684
Immoweb code : 11348684

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
164 vierkante meters bewoonbare ruimte
165 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare gezinswoning in het charmante Mariaburg-Ekeren!

Deze instapklare woning is rustig gelegen in het hart van de bruisende wijk Mariaburg. Met het station op een steenworp afstand, winkels en scholen vlak om de hoek, en een snelle verbinding naar belangrijke wegen, kan je wel spreken van een top locatie.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een ruime inkomhal, die leidt naar de lichte eetkamer en gezellige woonkamer. Beide ruimtes zijn voorzien van een goed onderhouden parketvloer, waardoor een warme en uitnodigende sfeer wordt gecreëerd. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de volledig ingerichte en comfortabele keuken, met een mooi uitzicht op de aangelegde tuin en aangrenzende pergola. Via de harmonica deur kan je gemakkelijk vanuit de woonkamer naar de tuin. Daarnaast beschikt de woning ook over een gastentoilet en een volledig onder kelderde ruimte, wat zorgt voor extra opslagmogelijkheden.

Op de eerste verdieping bevindt zich het nachtgedeelte van de woning. Hier vind je onder andere een nachthal, de masterbedroom met aangrenzende badkamer voorzien van een wellness bad, een tweede slaapkamer met grote maatkastenwand en een tweede badkamer met inloopdouche, groot ligbad, toilet en een ruime wastafel.

Op de tweede verdieping vinden we een grote lichte ruimte die nu dienst doet als één open slaapkamer, maar eenvoudig kan worden onderverdeeld in twee aparte kamers. Daarnaast is er nog een extra ruimte die momenteel wordt gebruikt als bureau.

Bovendien is er bovenop de tweede verdieping een handige …

Neem contact op