Huis te koop

385000€

5 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11213714
Immoweb code : 11213714

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
85 vierkante meters grond

Omschrijving

Vernieuwbouwwoning met A-label en maar liefst 5 slaapkamers!

Op een goed bereikbare locatie te Wilrijk vinden we deze vernieuwbouwwoning waar enkel de voorgevel werd behouden. Het pand werd met de nodige zorg opgebouwd en voorzien van de nodige isolatie wat een label A oplevert qua EPC. Op de gelijkvloers en de twee verdiepingen werd er vloerverwarming voorzien. Dankzij de vele slaapkamers is dit een ideale gezinswoning met dan ook nog een leuk tuintje erbij.

Indeling:
We betreden de woning in een aangename inkomhal op tegel. Vooraan is er een eerste slaapkamer of zitruimte voorzien. Aan de achterzijde is er een mooie open ruimte voorzien van zithoek en keuken. De keuken is voorzien van een gasfornuis, oven, microgolf, vaatwas, grote koelkast en diepvries. Het meest in het oog springendeechter de zee aan kastruimte. Onder de trap vinden we een technische berging terug. Achteraan is er een ZW-geörienteerde tuin terug die verder aangelegd dient te worden.

Op de eerste verdieping vinden we een badkamer met mooi vrijstaand bad en dubbele lavabo met kast. Daarnaast een wasberging met toilet. Aan de voorzijde vinden we een zeer ruime slaapkamer terug.

Op de tweede verdieping vinden we een leuke kinderkamer aan de achterzijde en een zeer ruime slaapkamer aan de voorzijde. De eerste en tweede verdieping zijn allebei op een mooie tegelparket. Op de derde verdieping is er een speelruimte voorzien en nogmaals een grote slaapkamer. Hier zijn er radiatoren voorzien waar de rest vloerverwarming heeft.

Neem contact op