Huis te koop

420000€

4 slaapkamers 156 vierkante meters

Immoweb code : 11313404
Immoweb code : 11313404

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
156 vierkante meters bewoonbare ruimte
147 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime instapklare woning met veel lichtinval

Ons huis in Wilrijk is perfect voor wie een mooie instapklare woning zoekt op een ideale locatie dichtbij Antwerpen Centrum! De woning beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers, living, keuken (met eiland), tuin met terras en een ruime (droge) kelder.

Wij kochten in 2018 deze woning en zorgden de afgelopen jaren voor nog enkele vernieuwingen. In 2021 lieten we een moderne, luxueuze badkamer plaatsen, de vloeren op de eerste en tweede verdieping vernieuwden we in 2022 en in 2023 kreeg de trap een renovatie. Met oog op veiligheid en een strakkere look lieten we een gesloten leuning op maat plaatsen en werd de trap, net zoals de volledige gang, geschilderd.

Op de bovenste verdieping hangt een Samsung airco (geplaatst in 2023) die met gemak het hele verdiep (en gedeeltelijk ook het verdiep eronder) koelt of verwarmt.

De gezellige tuin is zuidwest gericht waardoor je vanaf de middag tot zonsondergang zon en licht hebt. Ideaal in alle seizoenen!

Verschillende winkels en ook het centrum van Wilrijk zijn op wandelafstand. Verder is de woning goed bereikbaar via verschillende invalswegen of openbaar vervoer en ligt ze dicht bij Fort VII en het Schoonselhof voor wie de natuur wil opzoeken.

De woning is vrij vanaf midden september.

GEEN IMMO!

Neem contact op