Huis te koop

349999€

2 slaapkamers 116 vierkante meters

Immoweb code : 11379408
Immoweb code : 11379408

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
116 vierkante meters bewoonbare ruimte
122 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige, gerenoveerde rijwoning met 2 slaapkamers

Deze volledig gerenoveerde woning, met een uitstekende mobiscore van 8,9, biedt een moderne en instapklare leefomgeving. De totaalrenovatie vond plaats in 2022, waardoor deze woning voldoet aan de hoogste normen van comfort en energie-efficiëntie.
Gelegen op een gunstige en toch rustige locatie in Wilrijk, biedt deze woning alle voordelen van stedelijk leven zonder in te boeten aan rust. Nabijheid van het station, het stadscentrum, winkels, scholen, parken en sportfaciliteiten maken het een ideale locatie voor gezinnen en professionals. Bovendien zijn belangrijke invals- en uitvalswegen slechts enkele autominuten verwijderd, wat de bereikbaarheid nog verder verbetert.
De indeling van de woning is als volgt:
• Kelder: Een droge kelder van 30 m² biedt extra opslagruimte.
• Gelijkvloers: Een ruime inkomhal leidt naar de lichtrijke zit- en eethoek, een volledig geïnstalleerde leefkeuken en een gastentoilet.
• Eerste verdieping: Hier bevinden zich twee slaapkamers, toegankelijk via een overloop, en een betegelde badkamer met inloopdouche, bad, toilet en dubbele lavabo.
Buiten kunt u genieten van een zonnige voor- en achtertuin, waar u heerlijk kunt ontspannen of gezellig kunt samenzijn.
Bezoeken zijn mogelijk op afspraak, op vrijdagen tussen 14:00 en 17:00 uur en alle zaterdagen tussen 10:00 en 13:00 uur. Geïnteresseerden kunnen rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar via e-mail op [email protected].

Neem contact op