Huis te koop

435000€

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11389642
Immoweb code : 11389642

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
140 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning op toplocatie in Wilrijk

De Sint-Bavostraat is rustig gelegen aan het mooie Steytelinckpark en op minder dan 1 kilometer van het centrum van Wilrijk. We zitten centraal tussen invalswegen (E19, de Antwerpse ring en de A12). Een toplocatie met mobiscore 9/10.

Deze woning is grondig gerenoveerd in 2017 (inclusief elektriciteit, leidingen, ketel,...). Het huis heeft een oprit en een ruime garage met elektrische poort. Verder is er op het gelijkvloers een mooie inkomhal, een wasruimte en een slaapkamer die uitkijkt op de tuin (momenteel als kantoor gebruikt). Via de achterdeur kom je uit op de gezellige stadstuin met overdekt en onoverdekt terras. De tuin is volledig heraangelegd en met een 4tal buren werden enkele jaren geleden overal nieuwe schuttingen geplaatst om het geheel af te werken.

Dan gaan we verder naar verdieping 1. Hier kan je de volledig uitgeruste keuken vinden (ingebouwde vaatwas, ijskast, diepvries, oven,...), de woonkamer, een gastentoilet en een kamer die momenteel als bureau dient, maar ook als eetkamer of slaapkamer kan dienen.

Op het 2de verdiep is de master bedroom, nog een slaapkamer (nu de dressing) te vinden en de badkamer met nog een toilet.

Vooraan het huis en aan de zijkant zijn ook overal rolluiken aanwezig (elektrisch).
Bezichtiging enkel op afspraak:0485531063 of [email protected]
Geen immo

Neem contact op