Huis te koop

349000€

2 slaapkamers 156 vierkante meters

Immoweb code : 11322280
Immoweb code : 11322280

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
156 vierkante meters bewoonbare ruimte
180 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning met prachtige tuin en inpandige garage!

Kijkdag woensdag 01/05/2024, enkel op afspraak! Betreed de woning via de inkomhal met een praktische vestiairekast onder de trap. De inkomhal biedt toegang tot de inpandige garage met aparte berging voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Via een vaste trap bereik je de lichtrijke leefruimte waar een gezellige zithoek met sierhaard je uitnodigt om je te ontspannen. Vanuit de leefruimte heeft u directe toegang tot het terras. De authentieke keuken is goed verzorgd en uitgerust met een gasfornuis en oven.

Op de bovenverdieping vind je twee volwaardige slaapkamers, een badkamer met douche, lavabomeubel en toilet.De tuin is compleet omheind en perfect georiënteerd op het zuidwesten. Een indeale setting voor ontspanning en gezelligheid!

Deze prachtige woning geniet een uitmuntende locatie, gelegen in een serene straat binnen een charmante woonomgeving, op een steenworp afstand van Park Sorghvliedt. In de directe omgeving zijn scholen, een openbaar zwembad en het centrum te vinden, waardoor het de perfecte plek is voor een gezinsleven vol gemak en comfort. Bovendien is de bereikbaarheid uitstekend, zowel via het openbaar vervoer als via de belangrijkste verkeersaders, waardoor u moeiteloos verbonden blijft met de rest van de stad en daarbuiten.

Is uw interesse gewekt door deze woning? Voor meer info of een bezichtiging kunt u contact opnemen met HINTJENS.vastgoed (L

Neem contact op