Huis te koop

399000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11323559
Immoweb code : 11323559

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
Virtueel bezoek

Omschrijving

Nieuwbouw woning met drie slaapkamers

Ben je op zoek naar een prachtige nieuwe woning in een rustige en veilige omgeving? Dan is deze nieuwbouwwoning in Kloosterstraat 69 - Hoboken echt iets voor jou! Wat deze woning zo bijzonder maakt, is dat het gelegen is in een afgesloten domein. Dit betekent dat je kunt genieten van maximale privacy en gemoedsrust en een privé parkeerplaats.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd in een inkomhal, die meteen een gevoel van warmte en comfort uitstraalt. De woning zelf beschikt over een ruime leefruimte met een open keuken en een prachtig uitzicht over de afgesloten tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer met een moderne inloopdouche en toilet.
Een aparte berging zorgt ervoor dat je al je spullen netjes kunt opbergen en je huis altijd opgeruimd blijft.

Maar dat is nog niet alles! Op de tweede verdieping vind je nog een grote slaapkamer, die verbonden is met een terras. Daarnaast is er ook een bureau ruimte, zodat je thuis kunt werken of studeren in alle rust en comfort, apart toilet en een badkamer met ligbad.

Maandelijkste kosten van 107€ voor onderhoud van het domein.

Benieuwd hoe de binnenkant eruit ziet? Bekijk de 360° tour op www.mondovastgoed.be Wenst u een grondplan of meer +32 478 96 68 17 of mail naar [email protected].

Neem contact op