Huis te koop

3 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 10984338
Immoweb code : 10984338

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
1069 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa met zwembad te koop in een rustige wijk te Anzegem

Gelegen in een rustige wijk vlak bij de E17 en Waregem
Deze villa ligt in de rustige wijk 'Den Heirweg', vlak bij de lagere school met speelplein, dokter, apotheek, bakker, slager en frituur. Daarnaast zit je binnen de 5 minuten op de autostrade of in het centrum van Waregem. Enorm bereikbaar dus.

Indeling van de alleenstaande woning

Gelijkvloers
Bij het betreden van de villa word je verwelkomd door een ruime inkomhal met gastentoilet die de toon zet voor de rest van het huis. De zithoek, met zijn gezellige houtkachel, nodigt uit tot ontspanning en warme avonden. De lichtrijke keuken is niet alleen functioneel maar ook een esthetisch genot, met toegang tot de aangrenzende veranda die overvloedig daglicht binnenbrengt. Op het gelijkvloers bevinden zich eveneens drie slaapkamers, een badkamer voorzien van een lavabomeubel, douche en een ligbad. De inpandige garage is ideaal voor opslagruimte of om je auto droog te plaatsen. Daarnaast is er nog een carport met fietshok erachter naast de garage.

Buitenruimte

Geniet je ervan om buiten te vertoeven? Dan is deze woning ideaal met maar liefst twee overdekte terrassen, een zwembad, groene tuin en een tuinhuis! Ontspannen doe je hier elke dag.

Verdieping
De bovenverdieping, volledig aanpasbaar naar eigen voorkeur, biedt een open canvas voor een master bedroom met badkamer, kantoorruimte of mancave.

Kelder
Een ruime kelder ideaal als extra opslagmogelijkheden.

Troeven van de villa


Een verfrissend zwemba...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op