Huis te koop

385000€

3 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 11079816
Immoweb code : 11079816

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
673 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige woning met 3 slaapkamers & prachtige tuin ...

Toplocatie in Anzegem
Welkom bij deze lichtrijke en energiezuinige alleenstaande woning, strategisch gelegen in een rustige, kindvriendelijke wijk, en toch slechts een steenworp verwijderd van het bruisende centrum van Anzegem. De perfecte combinatie van sereniteit en bereikbaarheid maakt deze plek uniek. Op loop- en fietsafstand vind je een scala aan voorzieningen, waaronder bakkers, beenhouwers, kappers, winkels, scholen en sportfaciliteiten. Bovendien biedt de woning een vlotte verbinding naar de E17, Waregem, Oudenaarde en andere belangrijke bestemmingen.

Indeling woning

Kelderverdieping
Een ruime garage met een automatische sectionaalpoort verwelkomt je, samen met een aparte koele berging en een handige wasplaats.

Gelijkvloers
De inkomhal biedt ruimte voor een vestiairekast, terwijl het gastentoilet met handenwasser direct comfort toevoegt. De woon- en eetplaats is royaal en lichtrijk, met een prachtig uitzicht op de aangelegde tuin. De open keuken, voorzien van alle moderne gemakken, vormt het hart van het huis. Grenzend aan de keuken breidt de veranda de leefruimte uit, perfect voor een thuiskantoor, zithoek of speelruimte voor de kinderen.

Slaapkamers
Via de nachthal bereik je drie slaapkamers, elk voorzien van een mezzanine. Een creatieve oplossing die kinderen een eigen slaap- en werk/speelruimte biedt. De badkamer is compleet met ligbad, douche, toilet en dubbel lavabomeubel.

Prachtige tuin
De woning is omgeven door een mooi perceel va...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op