Huis te koop

398000€

3 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 11188171
Immoweb code : 11188171

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
1950 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Rustig gelegen villa te koop vlak bij Anzegem centrum

Op te frissen villa vlak bij het centrum Anzegem met een prachtig uitzicht.Schrijf je in voor de bezoekdag op 23/4 via de zwarte knop op onze website. 
Bereikbaar en vlak bij het centrum
Vanaf deze woning bereik je de E17 op amper 5 minuten en Waregem binnen de 10 minuten. Tegelijk bevindt sportinfrastructuur, openbaar vervoer, lagere en middelbare scholen, slager, bakker en supermarkt op wandel- en fietsafstand. Net om de hoek kom je terecht in een groene oase. Ideaal voor een wandel- of fietstocht richting het glooiende landschap van Anzegem & Tiegem.

Indeling van de woning
Je betreedt de woning via de ruime inkomhal met aparte berging en apart toilet. Daarnaast bevinden er zich 3 ruime slaapkamers en de badkamer met bad en lavabo op het gelijkvloers. Ideaal als een future proof woning. Daarnaast beschikt de woning ook over een grote keuken met een schuifraam. De inpandige garage/berging is ideaal voor opslagruimte, om twee auto's droog te plaatsen of ideaal als grote bureauruimte. Vervolgens kom je terecht in de eetplaats en  lichtrijke living met houtkachel. Overal in de woning zijn de ramen voorzien van rolluiken. Via de vaste trap betreedt je de zolder die volledig geïsoleerd is. Zin om te ontspannen? Dan kan dit in de grote tuin met een prachtig landelijk zicht. Daarnaast kan je het tuingerief gemakkelijk opbergen in het tuinhuis. Kortom, een opportuniteit voor wie op zoek is naar een vrijstaande woning met veel potentieel om volledig naar eige...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op