Huis te koop

625000€

5 slaapkamers 336 vierkante meters

Immoweb code : 11313261
Immoweb code : 11313261

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
336 vierkante meters bewoonbare ruimte
544 vierkante meters grond

Omschrijving

Woonst met kantoorruimte: centrum Anzegem. Toplocatie, veel

Deze charmante woning in Anzegem beschikt over een magnifiek commercieel gedeelte dat zowel kan dienen als praktijkruimte, winkel of kantoor. De woning is zo ontworpen dat het woon- en werkgedeelte perfect gescheiden zijn en toch in harmonie met elkaar verbonden zijn. Tevens is de ligging perfect voor wie wonen en werken op dezelfde plaats wil combineren. De centrale ligging in het centrum van Anzegem is dan ook een grote troef. Zowel de woning als het commerciële gedeelte zijn afgewerkt met oog voor detail.

Vanuit de inkomhal begeven wij ons naar De ruime woonkamer is opgedeeld in een zit- en eetruimte. Grenzend aan de woonkamer is een tijdloze keuken met keukeneiland terug te vinden. Kookliefhebbers zullen hun hart kunnen ophalen in deze volledig uitgeruste keuken. Dankzij de grote raampartijen kan men hier genieten van aangename lichtinval en zicht op de tuin. Naast de keuken is er een berging en heeft u toegang tot een grote garage waar plaats is voor twee wagens. Bijkomend vinden wij op de benedenverdieping nog een afzonderlijk gastentoilet en een berging/wasplaats terug.

Nadat wij de benedenverdieping hebben ontdekt, begeven wij ons via de prachtig gerestaureerde eiken trap naar de eerste verdieping. Deze geeft ons toegang tot drie ruime slaapkamers. De masterbedroom is voorzien van een prachtige erker. De ruime badkamer is uitgerust met een losstaand bad, douche, een lavabomeubel met twee lavabo's en de nodige bergkasten. Tevens is er nog een tweede bad

Neem contact op