Huis te koop

530000€

4 slaapkamers 255 vierkante meters

Immoweb code : 11343996
Immoweb code : 11343996

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
255 vierkante meters bewoonbare ruimte
550 vierkante meters grond

Omschrijving

Grote energiezuinige villa met prachtig zicht te koop in ...

In Anzegem op een zeer rustig gelegen ligging met prachtige verzichten treffen we deze alleenstaande villa met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 250 m2 . Alle voorzieningen zoals bakker, slager, supermarkt, scholen op 2 min van de woning. Ook een zeer vlotte verbinding naar het op- en afrittencomplex E17 Waregem.Bezoekdag zaterdag 4 mei, schrijf je in via de zwarte knop op onze website ! 
Gelijkvloers: 
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkomhal met een apart gastentoilet, waarna u wordt geleid naar de grote living/eetplaats. De grote ramen in de volledig ingerichte keuken zorgen ook hier voor zeer veel lichtinval en een prachtig zicht over de velden.Een tweede living voorzien van screens, ideaal als grote bureauruimte.Een grote wasplaats is aanwezig met een stoomdouche, ideaal om te ontspannen. 
Verdieping:
De villa beschikt over 4 ruime slaapkamers waarvan de masterbedroom een aansluitende grote dressing heeft. De masterbedroom is voorzien van een nieuwe dakkapel waardoor het zalig wakker worden is met het zicht over de velden.De badkamer is voorzien van een nieuwe dakkapel, maar kan nog volledig ingericht worden naar eigen smaak en wens.Er is nog een ruime inpandige garage en een nieuw bijgebouw van 25 m2 die momenteel deels is ingericht als strijkatelier. Deze multifunctionele ruimte biedt een ideale werkplek aan huis, met de mogelijkheid tot verdere aanpassingen naar wens.

Troeven:


groot terras met voorzieningen voor j...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op