Huis te koop

345000€

4 slaapkamers 261 vierkante meters

Immoweb code : 11348907
Immoweb code : 11348907

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
261 vierkante meters bewoonbare ruimte
2061 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning met 4 slaapkamers en weide in Ardooie

Deze ruime gezinswoning is gelegen nabij het centrum van Ardooie en de E403. Zo liggen scholen, openbaar vervoer, winkels enz. zich allen in de nabije omgeving van de woning.

Aan de linkerkant van het huis vindt u zowel een inpandige garage als een carport, met een doorgang naar de weide en stallen.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime inkomhal met een toilet en een kleine bergruimte. Aan de rechterkant bevindt van de inkomhal bevindt zich de wasruimte/berging, Aan de linkerkant van de inkomhal bevindt zich de keuken, met voldoende ruimte voor een eetplaats.
Hieruit heeft men zicht op groen die wordt benadrukt door de grote raampartijen die in de achtergevel werd geïntegreerd.

Er is een afzonderlijke ruimte voorzien waar een sauna en douche geplaatst is, deze ruimte kan omgevormd worden naar 4de slaapkamer.

Grenzend aan de keuken bevindt zich de woonkamer met een pelletkachel. Via de deur in de woonkamer komt u in de inpandige garage terecht.

Op de eerste verdieping bevindt zich opnieuw een ruime nachthal met 3 volwaardige slaapkamers. De badkamer is voorzien van een bad, douche en dubbele lavabomeubel. Er is daarnaast nog een kamer om een bureau, kinderkamer, dressing of hobbyruimte te voorzien.

Het perceel heeft een oppervlakte van 2.061 vierkante meter, met een prachtige zuidgerichte tuin en aparte omheining voor een weide. Hier zijn ook al paardenstallen aanwezig.

Tevens beschikt de woning over centrale verwarming met dubbele beglazing, dakisolatie e…

Neem contact op