Huis te koop

369900€

3 slaapkamers 194 vierkante meters

Immoweb code : 11407046
Immoweb code : 11407046

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
194 vierkante meters bewoonbare ruimte
801 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijk Gelegen Alleenstaande Woning met Ruime Tuin!

Kijkdag 1/06/2024 van 8:30 tot 9:30 uur!

Bent u op zoek naar de perfecte combinatie van rust & ruimte? Zoek niet verder! Deze prachtige alleenstaande woning, gelegen in een idyllische landelijke omgeving, biedt alles wat u nodig heeft!

Gelijkvloerse Verdieping:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een riante inkomhal (13,3 m²) met een gastentoilet en toegang tot de kelder, ideaal voor extra opslagruimte. De ruime woonkamer (30,66 m²) biedt een gezellige plek voor familie en vrienden om samen te komen. Aangrenzend vindt u de leefkeuken (18,60 m²), volledig uitgerust en perfect voor culinaire avonturen.

Daarnaast beschikt de gelijkvloerse verdieping over een praktische wasplaats en een berging/chauffageruimte, met toegang tot een tweede zolder boven de garage. De inpandige garage zorgt voor extra gemak en veiligheid.

Eerste Verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers (14 m² en 17 m²) en een kinderkamer (8,3 m²), elk met voldoende lichtinval en ruimte voor persoonlijke inrichting. De badkamer biedt alle comfort die u nodig heeft om de dag fris te beginnen. Via een zoldertrap heeft u toegang tot de ruime zolder, ideaal voor extra opslag.

Exterieur:
Geniet van zonnige dagen in de prachtige, zongerichte tuin. Het ruime terras is perfect voor buitenetentjes en ontspanning. De twee tuinbergingen bieden extra opslagmogelijkheden voor tuingereedschap en -meubels. Daarnaast is er een parkeerplaats beschikbaar, zodat u alti...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op